Avesterra Group відкрила новий завод з переробки курятини на Волині за €60 млн

На Волині відкрили новий завод з перероблювання курятини за €60 млн.

Українська компанія Avesterra Group, що спеціалізується на виробництві продукції птахівництва, відкрила сучасний завод з переробки курятини у Волинській області. Інвестиції у створення цього підприємства, включно з автоматизацією технологічних процесів та забезпеченням екологічної безпеки, склали близько €60 млн.

Про це розповідає Finway

Технічні характеристики та екологічна безпека

Новий виробничий комплекс займає площу майже 30 000 квадратних метрів і відповідає найсуворішим європейським стандартам. Завод здатен переробляти до 13 500 бройлерів на годину, а його інфраструктура включає 50 виробничих та допоміжних споруд. Важливою перевагою комплексу є сучасна система очищення стічних вод із мембранною фільтрацією, здатна обробляти до 3 500 кубометрів на добу, що дає змогу ефективно очищувати виробничі стоки та зменшувати негативний вплив на довкілля.

«Площа нового комплексу – майже 30 000 квадратних метрів, він оснащений за найвищими європейськими стандартами. Потужність заводу становить 13 500 бройлерів на годину, комплекс має 50 виробничих і допоміжних споруд та сучасні очисні установки (3 500 кубометрів на добу) з мембранною фільтрацією. Це дозволяє ефективно очищувати всі виробничі стоки та мінімізувати вплив на довкілля».

Плани розвитку і вихід на ринки ЄС

У найближчій перспективі Avesterra Group планує повну автоматизацію виробничих процесів та забезпечення підприємства найсучаснішим обладнанням провідних світових брендів. Завдяки цьому компанія зможе розширити присутність на ринках Європейського Союзу, пропонуючи масштабовану та сертифіковану продукцію.

На сьогодні на підприємствах Avesterra Group працюють понад 1 500 осіб. Частка компанії на українському ринку складає 5%, що еквівалентно виробництву до 53 000 тонн м’яса птиці щороку. Однак у стратегії розвитку закладено амбітний план – збільшити цей показник до 120 000 тонн на рік.

Новини по темі